1453198.jpg

Mikäli haluatte loistavaa ja asiantuntevaa palvelua matkustaessanne Itä-Uudellamaalla, suunnistakaa Ruotsinpyhtäälle, Ruotsinkylään. Sieltä löytyy vanhanaikainen huoltoasema, Gulf-baari. Halusitte sitten tankata, nauttia pullakahvit, käydä internetissä, käyttää kirjasto- ja postipalveluja, pelata biljardia tai vaikka korjata autoa, Gulf-baari on oikea paikka.

Huoltamon perustamisajoista, 1960-luvun alusta, se on ollut niin Gulfin, Kesoilin kuin Nesteenkin omistuksekssa. Tällä hetkellä se kuuluu SEO-huoltamoketjuun, mutta tottelee edelleen nimeä Gulf-baari. Huoltamo on historiallisesta arvostaan tietoinen, sillä kiinnostuneita asiakkaita varten on pystytetty ns. museonurkkaus, jossa on pöytä katettu samoin kuin kauan sitten, vanhoine tuhkakuppeineen ja pulloineen.

Miten minä sitten tuonne eksyin? No en itseasiassa eksynyt, vaan minut tarkoituksella vietiin sinne, mutta sattuman kautta vietimme siellä aikaa hieman enemmän kuin vain kahvien merkeissä, kuten oli suunniteltu. Olimme viiden hengen porukalla ajelemassa eräällä Peugeot 309-merkkisellä autolla (kyllä, tuo on aina tärkeä yksityiskohta), kun pakoputkelle kävi huonosti (olen sen verran huono autoasioissa, että tyydyn olemaan erittelemättä ongelmaa sen enempää). Gulf-baariin oli siis tarkoitus mennä kahville, koska se kuulemani mukaan "on vaan niin siisti". Eipä auttanut muu kuin hirveällä metelillä ajaa sinne, matka ei onneksi ollut enää kovin pitkä. Lauantai-iltana yheksän aikoihin olimme perillä ja kysyimme toiveikkaina, josko pakoputken voisi jossain korjata. Kuvitelkaa, lauantai-ilta kun huoltoasema oli hetken kuluttua menossa kiinni. Ja meitä varten avattiin ovi, siirrettiin toinen auto hallista ulos ja annettiin tilaa, jotta saimme auton nostettua ylös! Pakoputki saatiin korjattua ja matka saattoi jatkua hieman hiljaisemmin.

"Kuinkas paljon me ollaan velkaa tästä?"
"No, noi varaosat teki kolme euroa."
Maksoimme toki ylimääräistä ystävällisestä palvelusta.

Kyllä, minä suosittelen!