1241373537_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Bongattuja Ford Transiteja tapahtumasta.

Lahdessa järjestettiin 2.-3.5. vanhojen ajoneuvojen näyttelytapahtuma ja olin itse lauantaina katselemassa niitä minäkin (en tosin pääsylippualueen sisällä vaan ihailin parkkipaikkojen autonäyttelyä). Sää suosi tapahtumaa tosiaankin, aurinko porotti helteisenä koko päivän. Classic Motorshow'n sivujen mukaan tapahtuma oli yleisömäärienkin puolesta menestys: pelkästään Messukeskuksessa kävi yli 16.100 näyttelyvierasta, mahdotonta on tietysti laskea niitä, jotka vierailivat tapahtumassa mutta eivät menneet sisälle asti.

Tapahtumassa oli mukana myös Lahden rautatieharrastajat Topparoikka ry, joka esitteli Risto-höyryveturia ja Fo-konduktöörivaunua Salpausselän seisakkeella. (Erinäisistä syistä olin tapahtumaa edeltävinä päivinä mukana mm. siivoamassa vaunua ja myönnän, etten ole aivan puolueeton hehkuttaessani ja mainostaessani yhdistystä, vaikken jäsen olekaan.)

En ole sen suuremmin niin auto- kuin junaihminenkään, mutta kyllä ne jollain tasolla kiinnostavat. Vanhat nimenomaan. Ainakin niitä on kiva katsella. Seuraavan kerran katselen sekä rautatieaiheista kalustoa että vanhoja ajoneuvoja luultavimmin 6.6. Lahden Rautatiepäivässä, jossa olen todennäköisesti talkoohommissa ja josta seuraa täälläkin vielä lähempänä lisää mainostusta. (Tervetuloa!)