1251995700_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Selvisivät onneksi kaikki opintojen korvaavuus- ja ilmoittautumisasiat. Tänään alkoi ilmoittautuminen ensimmäiselle ja toiselle periodille. Nyt tämä vuosi ainakin kahden ensimmäisen periodin osalta minulla näyttää tältä:

Opettajuuteen kasvu ja opintojen suunnittelu 4op (jakautuu kolmelle vuodelle)
Oppiminen toiminnassa 5 op
Varhaiskasvatuksen suunnittelu ja kehittäminen 3 op
Musiikin didaktiikka I 4 op
Liikunnan didaktiikka I 4 op
Kuvataiteen didaktiikka I 4 op

Osa noista jatkuvat kevään periodeissa. Lisäksi ilmoittauduin kevään peruspraktikumiin, ensimmäiseen harjoitteluun. Koska olen perusopinnot pian suorittanut, on minulla mahdollisuus suorittaa myös toinen kolmesta harjoittelusta keväällä. Saan myös suorittaa joitain muita opintoja toisen vuoden puolelta.

Kävin tänään sekä Töölön kirjastossa että Opiskelijakirjastossa hakemassa ensimmäisiä kirjoja. (Olisi ne varmaan kaikki löytyneet jälkimmäisestä, mutta tykkään käyttää kaupunginkirjastoa mihin olen tottunut.) Sain myös päivitettyä matkakorttiini opiskelijastatuksen ja yritin aloittaa sitä toista niistä Avoimen esseistä. Tässä on niin paljon kaikenlaista mielessä, että ei siitä mitään tullut. Täytynee huomenna herätä hyvissä ajoin ja ruveta sitä väsäämään ennen illan luentoa.

/ klo 23:52
Huomasin juuri, että eiväthän ne avoimen luennot olekaan huomenna ja ylihuomenna, vaan ne on siirretty ensi viikon perjantaille ja lauantaille. No, hyvä että edes tässä vaiheessa huomasin.