Hiidenkivi-blogi täytti sunnuntaina kokonaiset neljä vuotta. Olen oikeastaan yllättynyt, että olen näin pitkään jaksanut kirjoitella suhteellisen säännöllisesti (no, vähintään kahdesti kuussa). Lukijoita on välillä enemmän, välillä vähemmän. Tilastojen mukaan tänne päädytään mitä ihmeellisimpien hakusanojen kautta. Mutta yhtä kaikki - suuret kiitokset niin vakituisille lukijoille kuin satunnaisille selailijoillekin!

Olen monesti pohtinut tämän blogin nimeä, itseäni välillä häiritsee, että ihmiset selvästi päätyvät tähän blogiin vaikka ovat halunneet päästä kulttuurilehti Hiidenkiven sivuille. Nopealla googlettamisella paljastuu, että Hiidenkivi tarkoittaa myös ties kuinka monta muuta eri asiaa. Joskus ajattelin muuttaa blogin nimen muotoon "Hiidenkivellä", mutta sekään ei tuntunut ihan luontevalta. Toisaalta kun nimi on tälle blogille muutenkin jo vakiintunut, olisi totaalinen nimenmuutos jotenkin hölmöä. Nimi kun alkaa olla jo osa tämän blogin identiteettiä. Mitä mieltä te olette? Kaipaako Hiidenkivi nimenmuutosta tai muunlaista uudistusta?

Olin viikonloppuna vanhempieni luona Nurmijärvellä ja kävin siskoni kanssa kävelyllä eräässä metsäpaikassa. Alla kuvia siis viime sunnuntailta.

Valkoporonjäkälää.

Isohirvenjäkälää.

Lopuksi havainnollistava kuva siitä, että kissojen kuvaaminen on vaikeaa. Kuvassa etualalla Tipsu ja taustalla Tiikeri.