1284123905_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1284123916_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Piti keksiä vähän jotain uutta "koululaukkuuni", kun en raaskinut ostaa uutta laukkua (vanha kun on vielä ehjä ja muutenkin ihan hyvä). Virkkasin sitten tuollaisen... jutun. Kukan? Voi olla, että kyllästyn siihen piankin ja ratkon irti, tai sitten en. Katsotaan nyt.

Toinen lukuvuosi lastentarhanopettajaksi opiskelua on nyt käynnistynyt. Aikuisten välinen yhteistyö varhaiskasvatuksessa sekä ruotsin kurssi on jo ehtinyt alkaa, tulossa on tämän vuoden puolella vielä draamakasvatusta, käsityön didaktiikkaa (jatkokurssi), TVT-ajokortin suorittaminen (vihdoin sain aikaiseksi ilmoittautua tenttiin), kvalitatiivista ja kvantitatiivista tutkimusta sekä kuukauden pituinen harjoittelu päiväkodissa. Luulen, että tuossa on ihan tarpeeksi tekemistä syksylle, jos vielä lisäksi joinain päivinä meinaan tehdä yhden-kahden päivän sijaisuuksia päiväkodeissa.

Olen tällä hetkellä ihan motivoitunut ja innostunut opiskelujen alkamisesta taas. Oman juttunsa tähän syksyyn tuo lisäksi se, että en asukaan enää yksin. :) Asunnon koosta johtuen siinäkin tulee varmaan olemaan omat ongelmansa, mutta senkin näkee sitten. Tällä hetkellä on jokseenkin hyvä olo kaiken suhteen. Kaikki menee niin kuin pitääkin. (Paitsi se, että olen tällä hetkellä luultavasti tulossa kipeäksi - täytyy tämä viikonloppu taistella flunssaa vastaan. Mustaherukkamehu on jo keitetty.)