Vuodatus.net tiedottaa: "Palveluntarjoajamme palvelinhallissa sattuneen sähkökatkoksen takia kuvat eivät tällä hetkellä näy kunnolla blogissa. Palveluntarjoajamme teknikot ovat työn touhussa, yritämme korjata ongelman mahdollisimman pian. Pahoittelemme häiriötä."

Tästä syystä kuvat tässäkään blogissa ei tällä hetkellä näy. Toivottavasti saavat asian kuntoon pian...! Sillä aikaa minä jatkan kesälomaani - se on ollut loistava tähän asti (kun lomaa on kulunut vasta viikonloppu + kaksi päivää). :)

Jos liikutte Etelä-Suomessa kesällä, suosittelen lämpimästi osallistumaan Nurmijärven Kivi-juhlien 60-vuotissyntymäpäiville, Kivi-iltamiin 12.7. klo 18! Luvassa juhlaohjelmaa. Mikäli tuolle päivälle on jo ohjelmaa, niin sama taho esittää Seitsemää veljestä (ohjaajanaan Kai Lehtinen) 16.-19.8. sekä 22.8. Olen itse veljeksissä mukana kuiskaajana jälleen tänä kesänä ja voin vakuuttaa, että on kyllä käymisen arvoisia tapahtumia! Samalla voi nauttia kauniista etelähämäläisistä maisemista - niistä samoista, jotka aikoinaan ovat Aleksis Kiveä innoittaneet.

Kivi-iltamista: http://www.kivi-juhlat.fi/iltamat.html
Seitsemästä veljeksestä: http://www.kivi-juhlat.fi/veljekset.html