1253029829_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vasemmalla esseitä varten tarvitsemani kirjallisuus, oikealla joitain kurssi-/tenttikirjallisuutta.

Opiskelut tuntuvat käynnistyneen nyt ihan kunnolla. Erityisen innoissani olen Kuvataiteen didaktiikka I:stä sekä Oppiminen toiminnassa -kurssista. Ei-niin-mukava on ehdottomasti tämä Avoimessa kesken oleva "Lapsen kehityksen teoriat ja kehitysprosessi", koska toinen kahdesta esseestä on yhä kesken. Se ei vaan etene. Toinen on valmis, mutta Piaget'ia ja Vygotskya vertaileva teksti tuntuu jäävän auttamatta liian lyhyeksi (vähimmäissivumäärä on 6 ja minulla sivuja on nyt 4). Teen kaikkeni, jotta saan sen valmiiksi tällä viikolla, mieluiten jo huomenna, jotta saan tuon kurssin pois alta.

Selvitin tänään myös erään toisen kurssin korvaavuutta. Olen ko. kurssin suorittanut Avoimessa, mutta koska se liittyy osittain ensi vuoden peruspraktikumiin, joudun tenttimään vielä yhden kirjan ja osallistumaan ryhmätunneille. No, eipä se mitään kun aikataulujen puolesta sopii. Erään toisen kurssin vastaava asia on vielä epäselvä (en ole onnistunut olemaan vielä yhteydessä oikeaan opettajaan, katsotaan mitä tuo seuraava vastaa).

 

1253029835_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Neuloin tässä viime aikoina muuten lapaset, joista tuli tosin liian isot. Mutta ne näyttävät lapasilta, joten tavoite saavutettu!

Ja hei, kiitos Vuodatus.netille, toiveeni on kuultu ja vihdoin tuolta viimeisimpänä näkyvän merkinnän alta löytyy linkki edellisiin kirjoituksiin! :)