1304362563_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vappukin tuli ja meni. Tänä vuonna sitä tuli vietettyä kissavahteina Nurmijärvellä. Viikonlopun aikana tuli kierreltyä Uudellamaalla ja nähtyä taas kaikenlaisia paikkoja. Matkaoppaina tienviitat ja inspiraationa vuoden 1996 GT-kartta. Välillä paistoi aurinko, välillä satoi vettä, räntää ja rakeita ja sitten taas paistoi aurinko. Söin kevään toisen (ja kolmannen) jäätelökioskijäätelön: lauantaina mango-meloni ja sunnuntaina piparminttu. Ylioppilaslakki tietysti päässä. (Sunnuntaina palautin äitin auton ja tulin bussilla takaisin Helsinkiin, siitä yllä oleva kuva.)

1304362553_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tentit ja esseet alkavat olla takana, nyt on vihdoin aikaa istua alas ja olla. Aloin lukea Täällä Pohjantähden alla -trilogian ensimmäistä osaa - ihanaa lukea pitkästä aikaa jotain kaunokirjallista. Jotain, jota lukiessa ei tarvitse miettiä "mikä tässä on se oleellinen juttu" tai muuten vaan yrittää painaa kaikkea tarkasti mieleensä. Olen tosin ilmoittautunut joillekin Avoimen yliopiston kesäkursseille, joten opiskelu jatkuu kesälläkin. Tahti vain on hitaampi ja tiedossa on vain joitakin esseitä ja verkkokeskusteluita. Samalla pitäisi työstää kandia.

Tulevasta kesästä antaa viitteitä jo alkaneet Seitsemän veljeksen harjoitukset. Taaborilla tulee vietettyä nyt muutamia iltoja viikossa, hauskaa nähdä miten näytelmä edistyy silmissä. Olen varma, että lopputuloksesta tulee ehdottomasti katsomisen arvoinen! (Siispä lippuja ostamaan, ks. http://www.kivi-juhlat.fi/lipputilaus!) Ja tosiaan, kirjoitan produktion edistymisestä myös Kivi-juhlien blogia: http://kivijuhlat.blogspot.com, käykää katsomassa. :)