Photobucket

 

Vihdoin tännekin pääsi. Olette ehkä huomanneet, että Vuodatus.net on ollut alhaalla jonkin aikaa, eikä tänne ole voinut kirjoittaa tai kommentoida. Kuvat ovat olleet kadoksissa niin ikään, mihin liittyen Vuodatus.net tiedottaa Facebookissa: 
"Huonot uutiset ovatkin sitten huonoja. Datanpalautusfirmalta tuli tieto, että kuvapalvelimen kovalevy on täysin menetetty. Saatavilla on vain epäsynkassa olleen kakkoskovalevyn kuvat sekä kaapista löytyneen vanhan backup-kovalevyn kuvat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kuvat elokuusta 2009 eteenpäin ovat hävinneet (aikaisemmin mainittu puolitoista vuotta oli virheellinen tieto)."

Omat kuvani ovat tietysti alkuperäisinä omalla koneella, mutta en tosiaan jaksa alkaa niitä sieltä etsiä ja liittää oikeisiin kohtiin noin pitkältä ajalta. Tässä käyttökatkon aikana askartelin itselleni uuden blogin Wordpressiin. Ulkoasu tulee vielä luultavasti hieman muuttumaan, mutta joka tapauksessa tervetuloa jatkamaan lukemista sinne! Siirryn siis Hiidenkiveltä Pitkospuille. :)

Vuodatukselle pisteet siitä, että ovat tiedotuksellaan pitäneet meidät ajan tasalla. Tällaisia tietysti sattuu ja uskon, että he ovat vilpittömän pahoillaan - minäkin olen. Olen ollut ihan tyytyväinen Vuodatukseen näinä vuosina 2007-2012, mutta ehkä pieni ympäristön muutos on ihan hyväksi. Blogin nimen muutosta joskus taisin jo pohtiakin.

Tervetuloa lukemaan, kommentoimaan ja seuraamaan:

http://pitkospuut.wordpress.com