1252435456_img-d41d8cd98f00b204e9800998eKalenteristani löytynyt vinkki, miten käydä käsiksi vaikeaan tehtävään.

Huomenna alkavat varsinaisesti ensimmäiset kurssit (sanotaankohan niitä edes kursseiksi?), tähän mennessä on ollut kaikenlaisia infoja ja orientaatiotilaisuuksia sekä Opettajuuteen kasvu ja opintojen suunnittelu -kurssiin liittyviä luentoja ja yksi ryhmätunti.

Sain tehtyä tänään myös avoimen yliopiston kurssin esseetä. Kaksi niitä pitäisi kirjoittaa, toisen teen aiheesta sisarussuhteiden vaikutus sosiaalisuuden kehittymiseen ja toisessa vertailen Piaget'n ja Vygotskyn lapsen kehityksen teorioita. Jälkimmäinen on vähän hakusessa vielä, ensimmäisen sain jokseenkin hyvään vaiheeseen, vaikka jollain tavalla tuntuu että se punainen lanka puuttuu. Niiden ei tarvitse olla valmiita perjantain luennolle, mutta vissiin niistä keskustellaan siellä. En kyllä ole ihan perillä tuosta kurssista sinänsä, en tiedä mitä me muka sitten teemme tuon perjantain ja lauantain. Esittelemme sen, mihin olemme päässeet ja jatkamme siellä esseitämme? Kaikki luentomateriaali on kuitenkin jo käyty läpi (tuossa on tavallaan luennot ja ryhmätunnit yhdistetty). Saa nähdä.

Essee pitäisi kirjoittaa myös tuota Opettajuuteen kasvu -kurssia varten, aiheesta minä yliopisto-opiskelijana. Yritän saada kuitenkin ensin nuo kaksi muuta pois alta, jotta voin sitten keskittyä tuohon (joka on tällä hetkellä mielenkiintoisempi kirjoittaa).

1252435467_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja aivan toisesta aiheesta: lehtisalaatti-kurkku-viinirypäle-fetajuusto -salaatti on hyvää! :)