1291485656_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuukauden pituinen päiväkotiharjoittelu on nyt ohi! Kamalan haikea olo, eivät olleet kyyneleet kaukana kun perjantaina lapset tulivat halaamaan pitkin päivää... Kuukaudessa ehtii kiintyä lapsiin yllättävän paljon. Näin heistä jopa jotain unta viime yönä. Voin vain kuvitella millainen tilanne on silloin, kun olen ensimmäistä kertaa vuoden tai useamman vuoden saman lapsiryhmän kanssa - joskus heistä täytyy kuitenkin erota.

Kuukausi oli paljon antoisampi kuin olin etukäteen odottanut. En analysoi sitä nyt sen tarkemmin (kirjoitin juuri oppimispäiväkirjani loppuun enkä jaksa toistaa samoja asioita), mutta mukavaa oli. Ja haluan edelleen lastentarhanopettajaksi. Olin eskariryhmässä ja huomasin sen kiinnostavan enemmän kuin olin antanut itseni luulla. Taidan ottaa sivuaineekseni esi- ja alkuopetuksen.

Nyt kolmen päivän vapaa ja tiistaina alkavat taas luennot. Meillä ehtii alkaa ennen joulua pari kurssiakin, jotka jatkuvat sitten ensi vuoden puolella. Taitaa meillä olla pari tenttiäkin vielä tulossa, joten ei tässä kovin kauaa ehdi lepäillä. Onneksi joululoma on pitkä, vaikka yritänkin saada tehtyä mahdollisimman paljon sijaisuuksia.

Rauhallista tulevaa itsenäisyyspäivää!